Wat doen wij

Doordacht in design

Uw wensen, hoe vaag ook, vertalen wij in doelgerichte visuele concepten. Zowel in design als in publishing. Doordat wij goed luisteren krijgt u campagnes waarnaar uw doelgroep graag kijkt. Binnen de planning, binnen uw budget. Met een maximaal resultaat en rendement.
Effectiviteit staat in onze campagnes centraal. Wat mooi is, moet ook scoren. Een balans die wij voor uw campagne tot in het uiterste zoeken én vinden.

 

4 Crossmedia uw adres voor print- en drukwerk.

De weg van design naar kant-en-klaar drukwerk is lang en risicovol. Gelukkig bewandelen wij voor u de snelste, meest solide routes door Grafisch Nederland.
Voor al uw drukwerk hebben wij de juiste oplossing. Er is keuze tussen traditionele druk of digitale print. Welke men kiest is afhankelijk van de oplage, de drukkleuren en de levertijd. In mindere mate kan ook de kwaliteit bepalend zijn.
Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een netwerk met vele divers gespecialiseerde grafische bedrijven, een garantie dat uw druk- of printwerk er altijd tot in de puntjes verzorgd uit ziet. Op tijd en tegen een scherpe prijs!

Ook voor het bedrukken of borduren van logo’s en afbeeldingen op kleding!

 

Webdesign

Een website moet aan heel andere eisen voldoen dan een grafisch product. Het is belangrijk dat beide op elkaar zijn afgestemd. Uw huisstijl moet zijn doorgevoerd en herkenbaar blijven. U kunt er bij ons op vertrouwen dat wij uw site professioneel en met veel aandacht voor uw wensen bouwen.

 

Outdoor communicatie

Voertuigen zijn hét middel om uw bedrijf te promoten. Ongeacht waar uw wagenpark uit bestaat, wij maken er een opvallende reclame op.

Maar vergeet ook uw vlaggen, banieren, raam/gevelreclame en spandoeken niet, wij kunnen het voor u produceren. Belangrijk is dat wat u ook kiest het qua uitstraling naadloos moet aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf of product, maatwerk dus.

Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en adviseren u graag wat het beste bij uw bedrijf of uw product past.

Breng uw kleuren naar buiten, wij wijzen u graag de weg.